اتصالات پلی پروپیلن هواکش فاضلاب، شامل لوله و تجهیزات همراه با آن جهت نصب می باشد. اتصالات پلی پروپیلن نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار دارای مزایای زیادی است.
داشتن یک ساختمان خوب و ایمن، نیازمند گذراندن مراحل مختلف ساخت و انتخاب لوازم مرغوب ساختمانی می باشد.
یکی از ضروری ترین وسایل، جهت تجهیز هر ساختمانی لوله و اتصالات می باشد. این محصولات دارای تنوع زیادی از لحاظ جنس، سایز و کاربرد می باشند.
انواع لوله و اتصالات
اتصالات پلی پروپیلن هواکش فاضلاب، بهترین انتخاب برای لوله کشی قسمت فاضلاب هر ساختمان می باشند. امروزه با پیشرفت صنایع مختلف، انواع لوله و اتصالات را می توان در بازار مصالح ساختمانی یافت. رایج ترین این وسایل از لحاظ جنس مواد تشکیل دهنده آنها به دسته های زیر تقسیم می شوند:
- اتصالات فلزی
- لوله و اتصالات پلیکا
- لوله و اتصالات پلی اتیلن
- اتصالات پلی پروپیلن
- لوله های بتنی
لوله و اتصالات پلی پروپیلن
منظور از اتصالات پلی پروپیلن هواکش فاضلاب، همان طور که از نامشان پیداست؛ لوله و سایر اتصالات لازم جهت نصب و راه اندازی فاضلاب ساختمان می باشند.
لوله و اتصالات پلی پروپیلن نسبت به سایر لوله ها دارای مزایای زیر می باشند:
- سبک وزنی
- ترد و شکننده نمی باشند.
- مقاومت بسیار بالا در برابر اسید و باز
- تحمل بالا در برابر فشار و ضربه
- مقاوت قابل توجهی در برابر فرسایش و ساییدگی دارند.
موارد ذکر شده بالا در مقایسه با سایر اتصالات بیان شده اند. یعنی به طور کلی سطح مقاومت آنها در دراز مدت بیش از سایر اتصالات است. به همین دلیل برای هواکش فاضلاب مناسب تر هستند.
اتصالات پلی پروپیلن هواکش فاضلاب
اتصالات پلی پروپیلن هواکش فاضلاب را می توان از فروشگاه ها و مراکز معتبر خریداری کرد. برخی مغازه ها، لوله های پلی پروپیلن را در کنار سایر لوازم ساختمانی یا اتصالات دیگر به فروش می رسانند. اما بعضی فروشگاه ها نیز به صورت اختصاصی، کار فروش لوله و اتصالات پلی پروپیلن را انجام می دهند. در هر صورت بهتر است؛ این وسایل را از نمایندگی های مجاز پخش، تهیه کرد.
در هنگام خرید، باید توجه کرد؛ که با توجه به شرایط فاضلاب و اندازه فضا به یک سری اتصالات با اندازه های خاص نیاز هست. در واقع اتصالات پلی پروپیلن ویژه هواکش فاضلاب به نوبه خود ارقام مختلفی دارند.
علاه بر هواکش فاضلاب، لوله و اتصالات پلی پروپیلن در موارد زیر کاربرد دارند:
- انتقال آب
- انشعاب فاضلاب های شهری
- انتقال آب های سطحی مثل آب باران
- انتقال مواد شیمیایی
- انتقال پساب شیمیایی
- انتقال فاضلاب های زیر خاک، روی زمین، خارج و داخل ساختمان